A&P Constructions SCHILDERWERKEN EN ALGEMENE RENOVATIE  
 

De commentaren en meningen over ons

Wij willen u met trots de commentaren over onze firma laten zien.

 

 

Gyprocwerken:Prachtig werk afgeleverd, snelle service en bereid aanpassingen te doen, prijs, kwaliteit, OKE ! hartelijk dank.

 

Name: ADA vzw p.a. Dirk Van den Brande

E-mail: dirk.van.den.brande1@telenet.be

  

   

Zeer vriendelijk, nieuwe ramen laten opmeten en besteld, voorschot betaald, wel watmoeten wachten. Maar het resultaat was het zeker waard , proper en goed gewerkt, absoluut aanbevelenswaardig.

 

Name: Benny Glass

E-mail: bglassw@gmail.com

  

   

Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit,de communicatie en de opgestelde tijd waarin de werken werden uitgevoerd.De prijs komen overeen met deze in de offerte en uiteraard vonde wij deze redelijk.Het resultaat is zoals wij gehoopt hadden.De gevel en buitenhoutwerk zijn prachtig geschilderd.Alles is zeer correct verlopen.Een klein  minpuntje,de resten gebruikte tape en sigarettenpeuken die we nog rond de wonning gevonden hebben.Uw firma is aanrader

 

Name:Meire F en Rotsaert M.

Tel: 0477/298047

E-mail: martinerotsaert55@gmail.com

  

   

Bij ons werd de bepleistering in een kamer hersteld na een lek. De ruimte werd nadien geschilderd. Afspraken werden nagekomen. Alles is mooi en netjes afgewerkt.

 

Name: Anne De Vos
E-mail: anne.dv@scarlet.be

   

Zeer goede reputatie!! Correcte offerte. Werken zeer proper. En keuze per uur!! Of vaste prijs. Provisionele werkmannen . Aanrader voor iedereen!!

 

Name: Peter Steylaerts
E-mail: peter.steylaerts@gmail.com

  

  

 Andy and the A & P team are professional and efficient, their work is superior and highly recommended and they are an excellent company to work with.

 

Name: Michael - Huidreal
 

  

A&P Constructions hebben bij mij een kleine verbouwing uitgevoerd met een prachtig resultaat, een echte aanrader!

 

Name: Heidi Kluskens
E-mail: heidi.kluskens@telenet.be

  

   

Wij hebben dit jaar onze \"nieuwe\" woning betrokken en een eerste grote verbouwing achter de rug. Verschillende kamers werden opnieuw bezet en onze voorgevel werd voorzien van nieuwe PVC-ramen en voordeur volgens onze keuze. Dit allemaal door Andy en zijn team. De bezettingswerken waren een hele uitdaging maar de mensen van A&P Constructions hebben dit op een correcte en propere manier tot een goed einde gebracht. Alles gebeurde steeds in goed overleg. In de toekomst zal er zeker nog verder samengewerkt worden voor andere renovatiewerken.

 

Name: Bart

  

    

A&P doorgekregen van vrienden als tip. Heeft een nieuw gybroc plafond gestoken en afgewerkt; Vriendelijk, netjes en volgens de afspraken gewerkt. En aan een goede prijs. Tevreden dus.

 

Name: Verboven
E-mail: annverboven@skynet.be

   

    

De nieuwe badkamer laten bezetten door de mannen van A&P: prachtig resultaat! 


Name: Patrick Wolfs
E-mail: p.wolfs@telenet.be

   

   

Ik ben zeer tevreden over de vlotte en correcte samenwerking met A&P. Duidelijke afspraken en proper werk zorgden voor een mooi resultaat.

Name: Eva Email:
E-mail: evaswolfs@hotmail.com

    

  

Correct, op tijd en goed werk. Wij zijn zeer tevreden van A&P Name: Jean Van de Briel


E-mail: van_de_briel@skynet.be

   

   

Wij zijn zeer tevreden van A&P, Andy en zijn werknemers leveren goed en snel werk, en alles wordt achteraf zeer net achter gelaten. 2 keer al zeer tevreden geweest nu juist nog prijs gevraagd voor 3de werk.

Name: Janssens Karin
E-mail: karinjanssens@telenet.be

  

  

 Wij zijn bijzonder tevreden over het geleverde werk. Voor volgende schilder- en behangwerken gaan we opnieuw beroep doen op juliie professionele, stipte en vriendelijke aanpak. 


Name: Michel Creemers
E-mail: michel.creemers@skynet.be

   

  

Zeer tevreden over plaatsing en afwerking van de nieuwe ramen en rolluiken, alles werd degelijk uitgevoerd en de afspraken stipt nagekomen...een echte aanrader en dit met zeer goede prijs/kwaliteit.

 

Name: Fiermonte Letizia

E-mail: p.j.kunnen@gmail.com

  

   

De bezettingswerken zijn uitgevoerd met oog voor detail en met hoge kwaliteit. Gezien prijs-kwaliteit echt top!!!

Name: Yves Immers
E-mail: yves_immers@hotmail.com

   

   

Jullie hebben mooi werk geleverd, ik geniet er elke dag van! Vriendelijkheid troef. Snelle en nette service!

Name: Charlotte
E-mail: wolfscharlotte@hotmail.com

   

   

Wij zijn zeer tevreden met de uitgevoerde werken. De bezettingen, het schilderen en het plaatsen van de ramen zijn met oog voor detail uitgevoerd. De werkmannen zijn zeer vriendelijk. Bovendien, is stiptheid een troef van A&P Constructions. Kortom zeer tevreden!

Annelies Marissens - advocatenassociatie

   

   

Zeer correcte samenwerking met Andy en zijn team. Transparante communicatie en eerlijke afspraken, staan bovenaan de prioriteitenlijst van A&P. Beleefde werknemers en vakkundige afwerking. We hebben al een aantal projecten samen gerealiseerd en we zullen in de toekomst nog zeer frequent samenwerken...
Groeten,

Dimitri-Projekt3 BVBA

   

   

Het is de bedoeling dat de badkamer geheel wordt getransformeerd. daartoe werd de bestaande badkamer helemaal uitgebroken, de muren werden bepleisterd , ventilatie werd aangelegd en een vals plafond werd aangebracht. Ook een aantal electrische voorzieningen zijn intussen aangebracht... in afwach-ting van de levering van sanitair materiaal werden over de ganse benedenverdieping de houten plafonds en balken (alles ruw en gebruind) geschilderd. Ook de muren van living, keuken en hall zijn intussen geschilderd. Alles werd uitgevoerd met de grootste zorg. Daarenboven werden alle afspraken optrent afwerking, materialen en planning tot in de puntjes nagekomen.... We kijken al uit naar het vervolg en het eindresultaat!!! En daarenboven een compliment voor de medewerkers en de klantvriendelijkheid!

Jan en Gonda Betermans

   

    

We zijn erg tevreden met de schilderwerken in onze uitbreiding van de kantoren. Perfecte afwerking, nette werklui, vlotte opvolging. Bedankt!

Atlas Copco Rental Europe
E-mail: acre@be.atlascopco.com
Antwerpsesteenweg 50
2840 Rumst, Belgia

  

   

Wij zijn een bureau die totaalinrichtingen verzorgen. Andy werkt al zeer lang voor ons als schilder en heeft daarom al diverse projecten gerealiseerd. Schilderwerken kunnen ze zeer goed (lees professioneel) uitvoeren met steeds een prima eindresultaat. Ook de planning wordt strikt gevolgd en de communicatie met Andy verloopt prima.

Interieur Dewaide bvba
E-mail: info@interieurdewaide.be

   

   

Aan ons huis in de Neerweg te Mechelen werd door Ecostream gaten in het dak gemaakt door schroeven. Die schroeven zaten door de houten constructie naar de onderliggende kamers. Deze gaten zijn mooi terug afgewerkt door A&P. Het kan niet meer opgemerkt worden door iemand er geen weet van heeft. Dus algemeen tevreden. Mvg, 

Nick Bernaerts 

Name: Nick Bernaerts 
E-mail: nick_bernaerts@hotmail.com

   

   

Goede opvolging, ordelijk, flexibel, vriendelijk, perfecte afwerking, goede communicatie, ... Ik kan enkel beamen dat er professioneel werk werd geleverd en dit met de nodige klantvriendeljikheid. 


Charles

  

   

We zijn zeer tevreden van het werk door A&P. Vriendelijke mensen en zeer goed afgewerkt.

Hans Van Bel, Edegem

   

   

Ze leveren goed werk. Ook ordelijk. Vriendelijk en beleefd personeel. Mocht je hier en daar een kleine opmerking hebben passen ze het direkt aan.

Michel S.
  

   

Wij zijn uiterst tevreden over het afgeleverde werk. Het ging langzaam vanwege onze tegelkeuze maar het resultaat is schitterend. Het zijn uiterst vriendelijke mensen en alles werd goed opgevolgd. Er werd ook steeds zo goed mogelijk opgeruimd. Wij zijn alleszins heel tevreden klanten.

Georges en Marleen Rondeaux-Berghmans (accountant).


KLIK HIER VOOR MERR DETAILS

   

   

We zijn wel heel tevreden met het geleverde werk, en zullen niet nalaten reclame te maken. Hetgeen we in het verleden toch al meermaals gedaan hebben.

Met vriendelijke groeten,
Patrick en Katia.

   

   

Eind vorig jaar heeft AP Constructions de binnenafwerking verzorgd van nieuw geplaatste ramen: schrijnwerk, isolatie, ... .. De communicatie verliep erg vlot, afspraken werden erg stipt nageleefd, er werd bovenal proper, snel en efficiënt gewerkt... geen klachten, dus! naar onze ervaring een ideale prijs - kwaliteit verhouding. De werken werden realistisch ingeschat qua kostprijs en tijdsduur. Mochten we in de toekomst nog andere werken aan ons huis plannen, overwegen we zeker en vast opnieuw te kiezen voor AP Constructions.

vriendelijke groeten,
Piet

 
 
Copyright © 2014 A&P Constructions   |  Webdesign CreLab.pl   |  CMS Quicknet.pl