A&P Constructions SCHILDERWERKEN EN ALGEMENE RENOVATIE  
 

A&P Constructions - Wie zijn wij

 

Wij houden ons bezig met complexe renovatiewerken en interne afwerking. Tot ons klantenbestand behoren private en professionele klanten. Onze jarenlange activiteiten hebben vertrouwen en erkenning bij onze klanten doen opbouwen. De rijke ervaring geeft aan onze opdrachtgevers zekerheid m.b.t. de professionele uitvoering van de werkzaamheden.

Wij zijn ons er van bewust dat voor het behoud van onze marktpositie  de eerlijkheid, de zorg en de klantentevredenheid gerespecteerd moeten worden. Wij zijn een onderneming met rijke ervaring en beschikken over de vergunningen tot het uitvoeren van alle werkzaamheden. Een ploeg van jonge en dynamische werkkrachten staat klaar om elke uitdaging aan te nemen en zodoende uw wensen te vervullen.

De door ons uitgevoerde werken zijn altijd precieus en esthetisch uitgevoerd.
Wij geven ook raad bij de aankoop van de materialen.

 

Missie

 

A&P Constructions filosofie is te werken met 1 aanspreekpunt, voor prijsoffertes, werfbezoeken, planning en opvolging. Dit herleidt communicatiestoornissen tot een absoluut minimum. Wij gaan ervan uit dat eerlijke antwoorden en het maken en nakomen van correcte afspraken zorgen voor een aangename samenwerking.

 

Wij waarborgen

 

  • geen verdoken bijkomende kosten
  • diensten met hoge kwaliteit overeenkomstig met het project
  • vriendelijke en professionele bediening
  • een eindresultaat waarmee U volledig tevreden zult zijn
  • een duidelijk en klaar kostenbestek
  • besprekingen van de uit te voeren werken met de klant  

 

Waarborg

 

Deze waarborg betreft een wel bepaalde periode die afhankelijk is van het uitgevoerde werk.  De waarborg heeft geen betrekking op de beschadigingen die te wijten zijn aan het onjuiste gebruik door de klant en die opgetreden zijn door de natuurlijke slijtage van het materiaal.

 

Hoe kunnen wij nog helpen?

 

Indien U op zoek bent naar de professionele werkkrachten voor de renovatie van uw huis of appartement , gelieve dan naar ons te telefonisch of via email te contacteren voor een  vrijblijvende offerte.  Wij geven U de juiste raad betreffende  de keuze van materialen en afwerking.

 

Onze uitgevoerde werken:

 

Wij houden ons bezig met alle schilderwerken , renovatiewerken, verbouwings – en inrichtingswerken van appartementen, bureaus en huizen.  Wij zijn op zoek naar klanten die “iets anders” willen en die een aannemer zoeken die zich volgens de verwachtingen van de klant zal schikken.

 

Wij kunnen een ruime aanbod van werkzaamheden aan onze klanten aanbieden:

 

Wij vestigen bijzondere aandacht op

 

  • Onze samenwerking met een nieuwe klant start vanaf het bekijken van de bouwwerf en vanaf het opmaken van een gedetailleerde kostenbestek 
  • Wij vestigen grote aandacht op het respecteren van de vooropgestelde termijnen
  • Voor het starten van de werken doen wij het nodige om uw vloeren e.d te beschermen tegen vervuiling tijdens werken  
  • Na de werken wordt alles proper opgeruimd
 
 
Copyright © 2014 A&P Constructions   |  Webdesign CreLab.pl   |  CMS Quicknet.pl