A&P Constructions SCHILDERWERKEN EN ALGEMENE RENOVATIE  
 

 

Gyprocwerken

 

Wij zijn ook  gespecialiseerd in gyprocwerken.

Dit houdt over het algemeen in dat wij instaan voor de plaatsing van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, afwerken van zolderruimtes enz…

 

Wij houden rekening met  de specifieke wensen van de klant,maar ook met de reglementering betreffende  brandwering, geluid- en thermische isolatie.


Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl biedt A&P Constructions systemen op basis van uw behoefte. Dit kan beginnen bij de afbraak van een oude constructie, gevolgd door de plaatsing van een metalen of houten draagconstructie, waarop vervolgens de platen worden vastgezet, om tenslotte te worden bijgewerkt met filler en finish.

 


Gyproc wanden:
Er zijn diverse manieren om een gyproc wand te plaatsen. Uiteraard is het belangrijk om rekening te houden met de functie van de wand.

Een simpele gyproc voorzetwand of een  wand waar zware elementen komen aan te hangen vereisen een verschillende plaatsingsmethode. Voor een wand waar later een radiator of een meubel komt tegen te hangen plaatsen wij steeds eerst een osb wand. Nadien plaatsen wij tegen deze osb wand de gyproc platen. Zo krijgen we een goede, stevige wand.

Gyproc biedt ook een volledig gamma van diverse gips platen. De "normale" gyproc plaat, een waterwerende plaat, een brandwerende plaat, een geluidswerende plaat. Zelfs een premium plaat waarop je bijna niet meer hoeft te schilderen. Ideaal voor een zolderkamer of opslag ruimte.

Gyproc wanden worden veel gebruikt in verbouwingen om leidingen weg te werken die opgebouwd zijn op de bestaande muren.
 
Gyproc plafond:

De mogelijkheden voor gyproc plafonds zijn eindeloos.

Met  gyproc kan je een verlaagd plafond maken, een zwevend plafond, spots inbouwen,  een complete led verlichting inbouwen of een plafond met verschillende niveau's.

De plaatsing van een gyproc plafond dient goed te gebeuren en moet perfect waterpas zijn. Vakmanschap is hier vereist. De gyproc plafonds worden steeds geplaatst op een specifieke metal stud structuur naargelang de toepassing.

Met gyproc plafonds zijn creatieve oplossingen mogelijk.

 

Bent u van plan om enkele gyprocwerken te laten uitvoeren, neem dan gerust  contact op met ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

 
 
Copyright © 2014 A&P Constructions   |  Webdesign CreLab.pl   |  CMS Quicknet.pl